Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
catie-kida-and-co

Problem solver. Communicator. Entrepreneur. Web scholar. Internet fanatic. Bacon maven. Tv buff. Thinker.

Varta akumulatori

Varta akumulatori

Šī baterija tiek izmantota jaudīgākajās situācijās, start-stop tehnoloģijā, kas nesen tika izstrādāta, tagad nāk ārā uz daudziem automašīnu modeļiem, lai palīdzētu samazināt oglekļa emisijas. Šī baterija dos jums trīs reizes lielāku summu ciklu kā parasto auto akumulators un ir piemērota automašīnām ar start-stop tehnoloģiju, kā arī aprīkots ar reģeneratīvo bremžu sistēmu.

Jonson kontrole ir izveidojuši daudz domu un pētniecības un attīstības par šo lielisko produktu. Tāpēc, sniedzot vadītājam izvēli auto akumulatoros, kas atbilstu viņa auto pieteikumu. Mēs esam ļoti satraukti, lai kļūtu par vienu no izvēles būt Varta bateriju dīlerim šajā apgabalā, un būs īpašs aprīkojums, kas būs nepieciešams, lai mainītu start-stop baterijas, kas ir aprīkotas ar dažiem modeļiem automašīnu.

Ir svarīgi atzīmēt, ka mums būs programmatūra, lai varētu pārbaudīt precīzu modeļus auto, kas ir jābūt akumulatoru aprīkots ar izvēlēto auto akumulatoru speciālists, un arī aprīkojumu, lai savienotu ar Varta HQ dot pareizu kodu, lai varētu mainīt akumulatoru pareizi, neietekmējot automašīnas datorsistēmu. Varta akumulatori ir pieejami arī trodo.lv veikalā!

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post